Cautare

5670 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul iasi" (7.60 secunde)
In anul 1979, imi apareau primele doua carti la Slobozia (Judetul Ialomita -File de istorie, in colaborare cu Alexandru Vladareanu, si Istoria invatamantului din judetul Ialomita, vol. II 1918-1978), pentru ca in anul urmator sa ma regasesc printre autorii volumului Judetul Ialomita, publicat la Editura Sport-turism din Bucuresti.
Ce arata prognozele pentru judetul Botosani si ce masuri putem lua in 2016? ... - Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
Obiectivul meu este acela de a dezvolta judetul Calarasi (Autor: Catalin Nitu) Judetul Calarasi a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocati pentru finantarea obiectivelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala II.
Mai multe perchezitii au avut loc joi dimineata in Capitala si in judetul Ilfov. ... De asemenea, s-au facut perchezitii in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov. ... Peste zece perchezitii au avut loc in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov.
hai sa nu zic de faliment, dar destul de precare si le-am adus in topul firmelor, am rezultate, cunosc problemele Constantei, sunt un bun administrator si un bun manager, am taxele platite la zi, am toate firmele pe profit in 2007.
Granicerii moldoveni au informat verbal, ieri dimineata, autoritatile romane ca toate vamile din judetele Iasi, Vaslui si Galati au fost inchise.
Printre aceste societati se numara si Tractorul Brasov, Nitramonia, Rulmentul Brasov, Electroputere Craiova si Antibiotice Iasi, despre care seful AVAS spune ca "este cea mai ispititoare firma pe care o avem in portofoliu".
Daca in Germania si Elvetia (mai nou si in Romania, datorita modulului ecologic al inventatorului Danut Staicu) la mare trecere sunt casele ecologice, dorinta unui colectiv, ce reuneste cercetatori de la Universitatile Tehnice din Cluj si Iasi, este de a construi un automobil ecologic, mai exact un automobil care sa nu polueze electric si electromagnetic.
Nici virusul nu a stat degeaba si am descoperit care mutatii ale lui salbatice care ne pun in situatia de a face un prescreening inainte de inceperea tratamentului in asa fel incat sa stim exact ce dam pacientului, pe ce perioada si cu ce rezultate", a declarat Streinu-Cercel.
de rezultate fals pozitive de doar 3%. ... Iliev (Iasi). ... Initial, nu a existat posibilitatea de a face Dublul Test pe un analizor certificat FMF, deoarece in Iasi nu exista un laborator dotat conform recomandarilor FMF.
pe langa declaratiile de presa in care a laudat performanta organizatiei de la malul marii, care practic a inrosit judetul, a fost smulsa si promisiunea unui minister in viitorul guvern social-democrat.
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara!
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
Din punctul de vedere al ponderii in numarul total al firmelor participante la TINIMTEX, Bucurestiul detine 24% dintre expozanti, judetul Constanta 11% (57 de firme), judetul Iasi 8% si judetul Satu Mare 5%.
In acelasi format se regaseste si cea din Targu Frumos, judetul Iasi, situata pe str. ... Magazinul din Dobrotesti, judetul Teleorman, se prezinta in format Loco, pe str. ... PROFI a ajuns si in Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, inaugurand simultan doua magazine in format Standard.
S-a laudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viata publica in ultimii ani de viata, intr-o casa din Campina, judetul Prahova. ... Mudava era originar din localitatea Ghirdoveni, din judetul Dambovita.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
Primul an al Revolutiei Alexandru Ipsilante, impreuna cu revolutionarii lui din Batalionul Sacru, trece Prutul si ajunge la Iasi. ... Dar ambitiile si disputele intre politicienii si militarii greci au rezultate dezastruoase.
Prefectul de Iasi, Radu Prisacaru, doreste amplasarea unei baze NATO pe malul Siretului, in comuna Mogosesti. ... “Am avut o discutie la Ministerul Apararii si am anuntat ca am fi interesati de organizarea unei baze NATO in judetul nostru.
Gradina, (judetul Constanta), Florica (Buzau), Pietrari (Dambovita), Rau Alb (Dambovita), Rascaeti (Dambovita), Raciu (Dambovita), Persinari (Dambovita), Ciohorani (Iasi) si Soparlita (Olt).
google-analytics.com